Kifid

Lustrumseminar 'Kifid staat open voor klachten'

21 juni 2012

Waarom dit seminar?

Juist omdat we een laagdrempelig alternatief vormen voor de procedure bij de gewone rechter, staan we voortdurend in de maatschappelijke belangstelling. Gerechtvaardigde kritiek inspireert ons – en hopelijk alle deelnemers – tot verdere verbeteringen. Daarom nodigen wij u van harte uit voor ons eerste lustrumseminar op donderdagmiddag 27 september 2012 in Felix Meritis aan de Keizersgracht 324 te Amsterdam.

Voor wie?

Voor iedereen die professioneel betrokken is bij klachtenbehandeling en bij het belang van klanten in de financiële dienstverlening.

Levendig debat en borrel

U bent welkom vanaf 14.15 uur. Het seminar begint om 14.45 uur. De sprekers delen hun kennis en ervaring met onze alternatieve klachtenbehandeling en geschillenbeslechting. Zij poneren hun stelling met een korte toelichting en gaan daarna in discussie met elkaar en met de zaal. Kifid wil vooral luisteren en de feiten voor zich laten spreken, maar natuurlijk debatteren we ook graag mee. Wij wensen u – en onszelf – een leerzame en inspirerende middag toe. Na het debat is er een rond 18.00 uur aangeklede borrel.


Voorzitter / presentator


Sprekers / debaters


Debaters
Kifid


Slotconclusies


Meld u hier aan!


< Terug naar nieuwsberichten