Mijn Kifid

Auteursrechten

Iedereen mag met bronvermelding informatie van deze website overnemen. Voor het gebruik van beeldmateriaal geldt een uitzondering. Hiervoor is vooraf toestemming van Kifid nodig.

Uitsluiting aansprakelijkheid

Kifid zet zich in voor heldere en juiste informatie op www.kifid.nl. Wij garanderen niet dat de informatie in alle gevallen volledig, actueel en foutloos is. Daarom kunt u aan de informatie geen rechten ontlenen. Ziet u informatie die niet juist, niet compleet of niet actueel is? Laat ons dat dan weten.

Kifid is niet aansprakelijk voor eventuele schade als gevolg van onjuiste of gedateerde informatie van deze website. Kifid aanvaart ook geen aansprakelijkheid voor het niet foutloos of ononderbroken werken van de website.

U kunt binnen onze website op links klikken waardoor u terecht komt op andere websites. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. Voor de inhoud van die websites is Kifid niet verantwoordelijk en aanvaarden wij geen aansprakelijkheid.

Kifid kan teksten op de website op elk moment aanpassen en de benodigde software naar eigen inzicht te wijzigen, zonder dit vooraf aan te kondigen.

Webdesign, -ontwikkeling, -redactie en beheer

Van Ons, Amsterdam
Henry Handsome, Haarlem
Luvi Media, Tilburg
Kifid – Communicatie en IT

Vragen of opmerkingen over de website kunt u ons een e-mail sturen.