Mijn Kifid

Kifid verwelkomt Huib de Kanter als nieuw lid Commissie van Beroep

Het bestuur van Kifid heeft per 1 januari 2023 mr. H. (Huib) de Kanter benoemd als lid van de Commissie van Beroep. De heer De Kanter vervult deze functie als nevenfunctie. In het dagelijks leven is hij actief als lid van enkele raden van commissarissen. De leden van de Commissie van Beroep zijn niet werkzaam voor een bij Kifid aangesloten financiële dienstverlener.

 

De heer De Kanter is van huis uit naast bestuurder ook toezichthouder en verandermanager met jarenlange ervaring in de financiële dienstverlening. Zo werkte hij in het verleden voor ING, Nationale-Nederlanden en TMF Group. Voorzitter van de Commissie van Beroep Wanner Los kijkt uit naar zijn komst: “Met Huib de Kanter halen we een zeer ervaren professional in huis met relevante kennis vanuit de financiële sector. Dat is een mooie toevoeging en we kijken uit naar de samenwerking!”

 

Commissie van Beroep

 De Commissie van Beroep oordeelt over het bezwaar van consumenten, kleinzakelijke ondernemers en financiële dienstverleners tegen uitspraken van de Geschillencommissie van Kifid. De functie lid van de Commissie van Beroep is een nevenfunctie.

Ook interessant