Mijn Kifid

Kifid doet mee met Baas van Morgen 2021

Op 10 juni 2021 zal Eveline Ruinaard, voorzitter Geschillencommissie, voor één dag haar stoel afstaan aan de 16-jarige Pamela Patjai, vmbo-leerlinge van het Rijswijks Lyceum. Het is voor de tweede keer dat Kifid meedoet met het JINC-programma Baas van Morgen. Het is een uitgelezen manier om leerlingen te inspireren het beste uit zichzelf te halen. Vandaag, 28 januari, hebben Eveline Ruinaard (Baas van Vandaag) en Pamela Patjai (Baas van Morgen) in een online bijeenkomst met elkaar kennisgemaakt.

Van elkaar leren

Eveline Ruinaard: “We zijn al enkele jaren partner van JINC. Via Bliksemstages en nu dit jaar de Baas van Morgen krijgen leerlingen meer zelfvertrouwen en ze maken kennis met hoe het er in een organisatie als Kifid aan toe gaat. Het is mooi om te zien hoe snel ze leren. En andersom leren wij als professionals ook weer van hen. Zij kijken onbevangen naar problemen en hoe je die op  kunt lossen.”

10 juni

Kifid kijkt er naar uit om Pamela op donderdag 10 juni a.s. als Baas van Morgen te verwelkomen. Op die dag zullen ongeveer 450 kinderen voor één dag het roer van 365 bedrijven en organisaties overnemen in het kader van het programma JINC-Baas van Morgen.

Ook interessant