Mijn Kifid

Kifid & corona

Vrijwel alle coronamaatregelen van het rijk zijn per 18 februari 2022 vervallen. Uit voorzorg handhaaft Kifid voorlopig de 1,5m afstandsregel in de ontvangstruimte, de zittingzalen en het kantoor.

Zittingen

De zittingen kunnen plaatsvinden in de vorm van een zitting waar iedereen aanwezig is, of in de vorm van een telefonische of videozitting, of een mengvorm hiervan. De ontvangstruimte en de zittingzalen zijn zodanig ingericht dat iedereen voldoende afstand kan houden

Mondkapje in ov en stationshal

In de stationshal en in het ov is het dragen van een mondkapje verplicht. Komt u naar Kifid, neem dan een mondkapje mee. De entree van Kifid ligt in de stationshal. In de ontvangstruimte en zittingzalen bij Kifid is het dragen van een mondkapje niet verplicht.

Basisregels blijven gelden

In het belang van een veilige werkomgeving, ook voor onze gasten, vragen we iedereen om voldoende afstand te houden. We heten u van harte welkom zonder handen te geven. De hygiëneregels blijven we in acht nemen. En heeft u corona-gerelateerde klachten, dan verwachten we dat u thuis blijft.

Gewoon bereikbaar

Kifid is als vanouds bereikbaar. Met vragen en voor informatie kunt u een e-mail sturen naar consumenten@kifid.nl. Telefonisch is Kifid op werkdagen bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur via 070-333 8 999.

Ook interessant