Mijn Kifid

Kifid verhuist en krijgt nieuw logo

Kifid verhuist deze week naar een nieuw kantoor in het Beatrixkwartier in Den Haag, op ongeveer 10 minuten loopafstand of 1 tramhalte vanaf Den Haag CS. Met het nieuwe onderkomen blijft Kifid goed bereikbaar voor bezoekers van Kifid. En na ruim 10 jaar verruilt Kifid het oude logo voor een logo en huisstijl die voldoen aan hedendaagse eisen.

Eveline Ruinaard, voorzitter Geschillencommissie en directeur: “We zijn enthousiast over onze nieuwe huisstijl, die in nieuwe kleuren krachtig uitdraagt waar Kifid voor staat. En we zijn blij met de nieuwe, duurzame en goed bereikbare kantoorplek in het Beatrixkwartier. Vanwege een grootschalige renovatie moeten alle huurders op termijn uit het kantoor boven Den Haag CS. Kifid heeft in de Monarch Tower een gastvrije plek voor onze zittingen gevonden.”

Bereikbaar en duurzaam

Kifid verhuist naar de 2e en 3e verdieping van de Monarch Tower aan de Prinses Beatrixlaan 5 in Den Haag. Deze locatie is goed bereikbaar zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Daarnaast is het gebouw met een BREEAM Excellent label bijzonder duurzaam en sluit de inrichting aan op de huidige hybride manier van werken. En ook in het nieuwe kantoor kan Kifid bezoekers gastvrij ontvangen.

 Het moderne Monarch pand in Den Haag met de trambaan ernaast

Alleen het bezoekadres wijzigt

Vanaf 23 oktober 2023 is het bezoekadres  van Kifid: Prinses Beatrixlaan 5, 2595 AK Den Haag. De overige contactgegevens blijven ongewijzigd: Postbus 93257, 2509 AG Den Haag en telefonisch blijven we bereikbaar via 070-333 8 999. Vanzelfsprekend zet Kifid haar dienstverlening op de gebruikelijke manier voort.

Nieuwe huisstijl / logo

Het vertrouwde Kifid-logo dateert van 2012 en voldoet niet aan de hedendaagse eisen voor optimaal online gebruik en digitoegankelijkheid. Kifid zal daarom steeds meer zichtbaar zijn met de nieuwe huisstijl en het volgende logo:

Het nieuwe logo van Kifid in paars en oranje

Ook interessant