Mijn Kifid

Kifid verwelkomt nieuw lid voor de Commissie van Beroep

Het bestuur van het financiële klachtenloket Kifid heeft per 1 februari mevrouw mr. Y (Yvette) Steeg-Tijms benoemd als lid van de Commissie van Beroep. Mevrouw Steeg-Tijms heeft een jarenlange ervaring in de advocatuur en sinds januari 2022 als raadsheer bij het Gerechtshof Amsterdam. Mevrouw Steeg-Tijms vervult geen andere nevenfunctie. De leden van de Commissie van Beroep zijn niet werkzaam voor een bij Kifid aangesloten financiële dienstverlener.

Voorzitter van de Commissie van Beroep Wanner Los kijkt uit naar haar komst: “Yvette brengt kennis en ervaring mee op een breed terrein: van aansprakelijkheidsrecht en ondernemingsrecht tot en met financieel recht. Mede door haar ervaring als advocaat en raadsheer kan zij een waardevolle bijdrage leveren aan de klachtbehandeling door Kifid. Met Yvette halen we een zeer ervaren professional in huis met relevante kennis. Dat is een mooie toevoeging en we kijken uit naar de samenwerking!”

Commissie van Beroep

De Commissie van Beroep oordeelt over het bezwaar van consumenten, kleinzakelijke ondernemers en financiële dienstverleners tegen uitspraken van de Geschillencommissie van Kifid. De functie lid van de Commissie van Beroep is een nevenfunctie.

Ook interessant