Mijn Kifid

Frits Salomons legt voorzitterschap neer, blijft lid Commissie van Beroep

De voorzitter van de Commissie van Beroep van Kifid, mr. F.R. (Frits) Salomons, heeft eind 2017 aan het bestuur laten weten dat hij per april 2018 zijn voorzitterschap neer wil neerleggen. Hij blijft wel lid van de Commissie van Beroep. Voor beide functie, voorzitter en lid van de Commissie van Beroep, geldt dat het nevenfuncties zijn. Salomons wil het voorzitterschap overdragen om meer ruimte en tijd te maken voor andere interesses, zoals het bewerken van Asser Personen- en familierecht.

Het bestuur van Kifid en de voorzitter Geschillencommissie vinden het jammer dat Frits Salomons het voorzitterschap na vijf jaar neerlegt. Eveline Ruinaard, voorzitter Geschillencommissie: We gunnen Frits van harte meer tijd voor andere passies, naast Kifid. We zijn wel heel blij dat hij als lid van de Commissie van Beroep aanblijft en zo zijn kennis en ervaring blijft inzetten voor Kifid. We hoeven gelukkig geen afscheid te nemen.

Het bestuur van Kifid verwacht binnen afzienbare tijd een nieuwe voorzitter Commissie van Beroep te kunnen benoemen met instemming van de minister van Financiën.

Ook interessant