Mijn Kifid
Mijn Kifid

Kifid & corona: basisregels blijven gelden

De coronamaatregelen van de rijksoverheid hebben geen gevolgen voor de zittingen bij Kifid. De zittingen kunnen plaatsvinden in de vorm van een telefonische of videozitting, een zitting waar iedereen in persoon aanwezig is, of een mengvorm hiervan. De zittingszaal en ontvangstruimte zijn zodanig ingericht dat iedereen 1,5m afstand kan houden. Het is niet nodig om een coronatoegangsbewijs te laten zien.

Mondkapje verplicht

In en om het ov en in publieke binnenruimtes is het dragen van een mondkapje verplicht. Komt u naar Kifid, neem dan een mondkapje mee. In het belang van ieders veiligheid en gezondheid draagt iedereen in de centrale ontvangsthal en in de ontvangstruimte van Kifid een mondkapje, uitgezonderd de medewerkers die achter de balie met plexiglas zitten.  Zodra u zit in een zittingszaal of spreekkamer, is een mondkapje dragen niet nodig.

Basisregels blijven gelden

In het belang van een veilige werkomgeving, ook voor onze gasten, vragen we iedereen om 1,5m afstand te houden. We heten u van harte welkom zonder handen te geven. De hygiëneregels blijven we in acht nemen. En heeft u corona-gerelateerde klachten of een huisgenoot die corona heeft, dan verwachten we dat u thuis blijft.

Gewoon bereikbaar

Kifid is als vanouds bereikbaar. Met vragen en voor informatie kunt u een e-mail sturen naar consumenten@kifid.nl. Telefonisch is Kifid op werkdagen bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur via 070-333 8 999.

Ook interessant

Heeft u een vraag?

070 - 333 8 999

Bereikbaar op werkdagen van 09:00 tot 17:00

Mijn Kifid

Gemakkelijk de behandeling van uw klacht volgen
Contact