Mijn Kifid

Stefan Molin nieuw lid Commissie van Beroep Kifid

Mr. S.C.H. (Stefan) Molin is door het bestuur van Kifid benoemd tot lid van haar Commissie van Beroep vanaf 1 februari 2023. De heer Molin heeft een brede juridische deskundigheid. Sinds 2017 is hij raadsheer bij het gerechtshof ’s-Hertogenbosch. Daarnaast is hij raadsheer bij de Netherlands Commercial Court of Appeal (NCCA) in Amsterdam. Binnen de Rechtspraak is hij lid van de landelijke expertgroep Bank- en Effectenrecht evenals van de landelijke expertgroep Burgerlijk Procesrecht.

Wanner Los, voorzitter van de Commissie van Beroep, is blij met zijn benoeming:

“Stefan Molin brengt kennis en ervaring mee op een breed terrein: van ondernemingsrecht tot verzekeringsrecht, financieel recht, consumenten- en effectenleasezaken. Met zijn ervaring als advocaat en raadsheer kan hij een waardevolle bijdrage leveren aan de toegankelijke, deskundige en onafhankelijke klachtbehandeling van Kifid. We hebben alle vertrouwen in een goede samenwerking.”

De Commissie van Beroep oordeelt over het bezwaar van consumenten, ondernemers en financiële dienstverleners tegen uitspraken van de Geschillencommissie van Kifid. De functie lid van de Commissie van Beroep is een nevenfunctie.

portret SCH Molin

Ook interessant