Mijn Kifid

Kifid verwelkomt nieuw lid van de Geschillencommissie met veterinaire deskundigheid

Het bestuur van Kifid heeft per 1 maart de heer dr. H.C. (Hendrik-Jan) Kranenburg benoemd als lid van de Geschillencommissie met veterinaire deskundigheid. Hij vervult de functie als nevenfunctie en is niet werkzaam voor een bij Kifid aangesloten financiële dienstverlener. De benoeming is een primeur: het is voor het eerst dat de Geschillencommissie een lid met veterinaire deskundigheid benoemt.

De heer Kranenburg is Clinical Director en orthopedisch chirurg bij het Evidensia Dierenziekenhuis in Nieuwegein. Eveline Ruinaard, voorzitter van de Geschillencommissie, is blij met zijn komst: “Hendrik-Jan Kranenburg is een aanwinst voor de Geschillencommissie. Zijn expertise en ruime ervaring als dierenarts is een verrijking bij het behandelen van zaken over dierverzekeringen. We zijn blij met de uitbreiding en kijken uit naar een prettige samenwerking!”

Hendrik-Jan Kranenburg


Geschillencommissie
De Geschillencommissie onderzoekt bij klachten eerst of bemiddeling mogelijk is. Lukt dat niet, dan volgt een beoordeling door de Geschillencommissie. Indien de Geschillencommissie aanvullende vragen heeft voor partijen, vindt een zitting plaats. Daar kunnen zowel de consument als de financiële dienstverlener hun verhaal doen. Zodra het klachtdossier volledig is, kan de Geschillencommissie oordelen en een uitspraak doen.

 

Ook interessant