Mijn Kifid
Het moderne Monarch pand in Den Haag met de trambaan ernaast

Kifid gaat verhuizen

Kifid gaat na de zomer verhuizen, omdat het huidige kantoorgebouw boven Den Haag CS helemaal zal worden gerenoveerd. Het nieuwe onderkomen is te vinden in het Beatrixkwartier, op ongeveer 15 minuten loopafstand of 1 tramhalte van het huidige kantoor. Met het nieuwe onderkomen blijft Kifid goed bereikbaar voor bezoekers en medewerkers van Kifid.

Eveline Ruinaard, voorzitter Geschillencommissie en directeur:

“Liever waren we gebleven op de centrale plek waar we nu zitten. Dat kan helaas niet. Vanwege een grootschalige renovatie moeten alle huurders op termijn uit dit kantoorgebouw. Weggaan en weer terugkomen is voor onze kleine organisatie te belastend. We zijn blij met de mooie nieuwe en goed bereikbare plek iets verderop.”

Foto: Eva Bloem Monarch Tower

Bereikbaar en duurzaam

Kifid verhuist naar de 2e en 3e verdieping van de Monarch Tower aan de Prinses Beatrixlaan 5 in Den Haag. De keuze is gevallen op deze locatie omdat het goed bereikbaar is zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Daarnaast is het gebouw met een BREEAM Excellent label bijzonder duurzaam en zijn de verdiepingen in te richten op een manier die past bij de eisen en wensen van Kifid. Zo zal de inrichting gericht zijn op de huidige hybride manier van werken. En ook in het nieuwe kantoor wil Kifid bezoekers open en gastvrij kunnen ontvangen.

 Monarch Tower (2013) is een ontwerp van Meyer & Van Schooten Architecten.

 

Ook interessant